Στήριξη της πρώτης γραμμής

Στήριξη της πρώτης γραμμής

Οι εργαζόμενοι αισθανόμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία μας πρωτοπορεί, καινοτομεί και παράλληλα επενδύει στηρίζοντας την ελληνική οικονομία. Τα 5G, FTTH και οι υπόλοιπες τεχνολογίες θα αποτελέσουν τον μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας του αύριο.

Σε όλη τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα αυτοί της πρώτης γραμμής, μακρυά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, με αυταπάρνηση στελεχώνουν καθημερινά τα σημεία φυσικής πώλησης, τα καταστήματά μας, δίνοντας τη δυνατότητα στην Εταιρεία να παρέχει σταθερά άψογες υπηρεσίες τηλεφωνίας, διαδικτύου και όχι μόνο, που είναι απαραίτητες σε όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά τις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Στη μακρά διάρκεια της πανδημίας παράλληλα με την παγκόσμια μεγάλη αύξηση των on line πωλήσεων και υπηρεσιών διαπιστώθηκε και η ανελαστική ζήτηση για την με φυσική παρουσία εξυπηρέτηση μεγάλης μερίδας των πελατών μας. Για δικούς τους λόγους και ανάγκες οι καταναλωτές αυτοί κατευθύνονται καθημερινά στα καταστήματα του δικτύου μας σε όλη τη χώρα.

Οι συνάδελφοι των καταστημάτων αξίζουν το σεβασμό όλων μας!

Η απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι δικοί μας άνθρωποι στηρίζουν με τον επαγγελματισμό τους τόσο την Εταιρεία όσο και όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες, αποδεικνύει στην πράξη την αναγκαιότητα της ύπαρξης και ενδυνάμωσης του δικτύου των καταστημάτων του Ομίλου.

Καλούμε τη διοίκηση τιμώντας και επιβραβεύοντας την προσφορά τους να προχωρήσει άμεσα στην στελέχωση όλων των κενών θέσεων του δικτύου καταστημάτων. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσει τόσο την εμπειρία και εξυπηρέτηση του πελάτη όσο και το ηθικό των εργαζομένων διευκολύνοντας  παράλληλα τη δύσκολη εργασιακή τους καθημερινότητα.  Τέλος όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει εκτός της ηθικής ανταμοιβής να τύχουν και της οικονομικής, ιδιάιτερα οι χαμηλόμισθοι!

Ισχυρή εταιρεία – ικανοποιημένοι εργαζόμενοι!