ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ

Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο το πρωί εκ νέου σε ένα οριζόντιο καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων.

Στον Όμιλο ΟΤΕ η σκέψη μας βρίσκεται ξανά δίπλα στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, των καταστημάτων και των τεχνικών, που θα κληθούν να επαναλάβουν τον άθλο των προηγούμενων περιόδων, όπου με απόλυτο επαγγελματισμό, προσωπικές πρωτοβουλίες, αυταπάρνηση και καθημερινή προσπάθεια, εξασφάλισαν την απρόσκοπτη παροχή του αναγκαίου, για την κοινωνία και τη χώρα, αγαθού της επικοινωνίας.

Για εμάς στο Σύλλογο προέχει η διασφάλιση της δημόσιας και προσωπικής υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο θα θέλαμε να συγχαρούμε το μέλος μας ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΕΡΖΗ που με προσωπική αυταπάρνηση και ψυχραιμία τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 έσωσε πελάτη του καταστήματος στο οποίο εργάζεται, από πιθανό θάνατο προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες και συμβάλλοντας στη διάσωση μίας πολύτιμης ζωής.

Ο Νίκος επέδειξε όλα τα χαρακτηριστικά που ο Σύλλογος διατείνεται ότι έχουν
οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή και θα πρέπει να αναγνωριστεί έμπρακτα από τη Διοίκηση.

Είναι ελάχιστο χρέος του Συλλόγου μας αναγνωρίζοντας την ανθρωπιά που τόσο πολύ λείπει στις μέρες μας, να φροντίσει να αναδείξει τις ξεχωριστές αυτές ενέργειες.

Η Εταιρεία από πλευράς της στα πλαίσια της Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία οφείλει, πέρα από την πιστή εφαρμογή των όσων ο νόμος ορίζει, να συμβάλει και με την παροχή σχετικών εκπαιδεύσεων και ενημερώσεων, δείχνοντας έμπρακτα ενδιαφέρον  για τους εργαζομένους και τους πελάτες της.

Αυτήν την περίοδο, κάθε επιχειρησιακός ή ατομικός στόχος θα πρέπει να μπει προσωρινά σε δεύτερη μοίρα όταν προτεραιότητα θα πρέπει να παραμείνει η ατομική ασφάλεια εργαζομένων και πελατών.

Υποχρέωση και καθήκον όλων μας η ευθυγράμμιση με τις αποφάσεις της Πολιτείας και τις οδηγίες της Εταιρείας, στην εθνική προσπάθεια να αναχαιτίσουμε την εξάπλωση του ιού και να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Ο Σύλλογός μας έχει έγκαιρα ζητήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των εργαζομένων και παρακολουθεί την καθημερινή εφαρμογή τους, εξετάζει όλες τις αναφορές που του γνωστοποιούνται και είναι σε ετοιμότητα για παρεμβάσεις όπου αυτές απαιτούνται.

Με υπευθυνότητα, ψυχραιμία και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε την κρίση.