Kαταβολή έκτακτου χρηματικού βοηθήματος

Kαταβολή έκτακτου χρηματικού βοηθήματος

Aπό την αρχή αυτής της δοκιμασίας ο Σύλλογός μας  με υπευθυνότητα και ρεαλισμό στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους και στήριξε την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.

Αναδείξαμε τη συμβολή όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα αυτών της πρώτης γραμμής, που με κίνδυνο της δικιάς τους υγείας, χωρίς την ασφάλεια της απομόνωσης, δείχνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό εξασφάλισαν το αγαθό της επικοινωνίας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συνανθρώπους μας να επικοινωνούν με τα οικεία τους πρόσωπα, αλλά και στο κράτος να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Η σημερινή ανακοίνωση του Προέδρου της Εταιρείας μας για την καταβολή έκτακτου χρηματικού βοηθήματος στους εργαζομένους, απαντά στο κάλεσμα των εργαζομένων και συνιστά έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής τους, δικαιώνει παράλληλα το αίτημά μας για επιβράβευσή τους.

Φαίνεται ότι η καλή πρακτική της Εταιρείας μας μετά και το δίκαιο αίτημα που εκφράσαμε την προηγούμενη άνοιξη, αναγνωρίζεται η κοινωνική συνεισφορά, ο αλτρουισμός και ανιδιοτέλεια που επέδειξαν οι συνάδελφοι μας τόσο πανευρωπαϊκά  όσο και ειδικότερα στην Ελλάδα όπου έχουμε καλύτερη γνώση και εφαρμόζεται πλέον οριζόντια σε επίπεδο Ομίλου DT.

Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρξουν εξαιρέσεις ή διαχωρισμοί και η παροχή να συμπεριλάβει όλους τους εργαζομένους που εργάζονται για τον Όμιλο ΟΤΕ.

Η διάρκεια και οι συνέπειες  της πανδημίας είναι δύσκολο να προβλεφθούν.  Ακολουθεί μια εξίσου δύσκολη χρονιά, είναι όμως σίγουρο ότι μόνο με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα εξέλθουμε της κρίσης με την οικονομία και την κοινωνία όρθια.

 

Ένας – ένας δεν θα βγούμε από την κρίση, μόνο όλοι μαζί!