ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

Συνάδελφοι,

Την πιο κρίσιμη, για το εργασιακό μας παρόν και μέλλον, την ώρα που οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της Εταιρείας ξεκινούν από κοινού με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, οι δυνάμεις του αποπροσανατολισμού και της διάσπασης του συνδικαλιστικού και διεκδικητικού κινήματος χτύπησαν πάλι:

Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται ηλεκτρονικά αιτήσεις διαγραφής από τον ΠΑΣΕ και εγγραφής σε ένα συλλογικό μόρφωμα «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ», το οποίο καμώνεται ότι θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση.

Αυτό το μόρφωμα καμία σχέση δεν έχει με επιχειρησιακό σωματείο του χώρου. Προσπαθεί για άλλη μια φορά να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους με μοναδικό στόχο τις συνδικαλιστικές τους καρέκλες.

Συνάδελφοι, όσο και αν «χαλάμε» τις συνδικαλιστικές φαντασιώσεις των δημιουργών αυτού του μορφώματος, δυστυχώς για αυτούς, ο Νόμος απονέμει μόνο στον ΠΑΣΕ-ΟΤΕ την αρμοδιότητα να εκκινήσει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της Εταιρείας, από κοινού με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, ούτως ώστε σύντομα να έχουμε την επόμενη συλλογική σύμβαση εργασίας.

Συνάδελφοι, οι  απόντες από τους αγώνες των εργαζόμενων όλα τα προηγούμενα χρόνια  και η αρνητική τους στάση σε όλα τα μεγάλα ζητήματα δεν μπορεί να γίνουν  τιμητές του σήμερα και υπερασπιστές δικαιωμάτων.

Ο ΠΑΣΕ-ΟΤΕ, συλλογικά και δημοκρατικά, έλαβε νόμιμα τις αποφάσεις που απαιτούνται, προκειμένου εντός των επομένων ημερών, ως «Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΕ», με την ιστορικότητα και το βάρος της ευθύνης που τον διακρίνει διαχρονικά, να εξασφαλίσει την ομαλότητα της εργασιακής μας ζωής, την ικανοποίηση των νομίμων δικαιωμάτων μας και τη δίκαιη εργασιακή εξέλιξη καθενός από εμάς.

Σε όλη αυτήν τη διαδικασία, θέλουμε δίπλα μας όλους τους εργαζόμενους, πρωταγωνιστές και συνδιαμορφωτές των εξελίξεων.

Με τις θέσεις σας, με τα αιτήματά σας, με το διεκδικητικό πλαίσιο και  με τη σωστή πληροφόρηση δώστε το παρών στις νέες  εξελίξεις.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΕΣ