Μαζί για ένα καλύτερο αύριο

Μαζί για ένα καλύτερο αύριο

Σε όλη τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα αυτοί της πρώτης γραμμής, μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, με αυταπάρνηση στελεχώνουν καθημερινά τα σημεία φυσικής πώλησης, τα καταστήματά μας, δίνοντας τη δυνατότητα στην Εταιρεία να παρέχει σταθερά άψογες υπηρεσίες τηλεφωνίας, διαδικτύου και όχι μόνο, που είναι απαραίτητες σε όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά τις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Η απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι δικοί μας άνθρωποι στηρίζουν με τον επαγγελματισμό τους τόσο την Εταιρεία όσο και όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες, αποδεικνύει στην πράξη την αναγκαιότητα της ύπαρξης και ενδυνάμωσης του δικτύου των καταστημάτων του Ομίλου.

Ένα πάγιο αίτημά μας για  μετατροπή σε πλήρες ωράριο των συμβάσεων των εργαζομένων με 4-ώρη απασχόληση, γίνεται πράξη.

Η θετική αυτή εξέλιξη όμως, δεν επαρκεί !

Καλούμε τη διοίκηση, τιμώντας και επιβραβεύοντας την προσφορά τους, να προχωρήσει άμεσα στην στελέχωση όλων των κενών θέσεων του δικτύου καταστημάτων.

Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσει τόσο την εμπειρία και εξυπηρέτηση του πελάτη όσο και το ηθικό των εργαζομένων διευκολύνοντας  παράλληλα τη δύσκολη εργασιακή τους καθημερινότητα.

Επίσης όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει εκτός της ηθικής ανταμοιβής να τύχουν και της οικονομικής, ιδιαίτερα οι χαμηλόμισθοι αλλά και να μπει οριστικό τέλος στη δανεική εργασία με την ένταξη των εργαζομένων στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η Διοίκηση οφείλει επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά τόσο με την αύξηση των εσόδων όσο και με την ενίσχυση της εμπειρίας πελάτη, η οποία βουλιάζει. Δεν μπορούν να εμφανίζουν κάθε χρόνο κέρδη μόνο με τον εύκολο τρόπο της μείωσης του μισθολογικού κόστους, της δανεικής εργασίας και του outsourcing.

Το νέο επιχειρησιακό σωματείο που δημιουργούμε με την συμμετοχή όλων των μελών μας που μεταφέρθηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και όλων των εργαζομένων σε αυτή θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερη δύναμη και ζήλο για την πραγμάτωση των στόχων μας.

Την ώρα  που το εργασιακό τοπίο θολώνει μέσω νομοσχεδίων που προωθούν, εκτός των άλλων, την ευέλικτη εργασία, εμείς με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας δημιουργούμε για τους συναδέλφους ένα περιβάλλον ασφάλειας.

Μαζί θα πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους!