ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Η 17η Νοέμβρη μέρα τιμής και μνήμης των γεγονότων του Πολυτεχνείου σηματοδοτεί το διαρκή αγώνα για δημοκρατία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Φοιτητές, νεολαίοι και εργαζόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εξεγέρθηκαν διεκδικώντας ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία, παιδεία, καθώς και ένα καλύτερο αύριο.

Φόρος τιμής στον αγώνα του Πολυτεχνείου σημαίνει να επιτρέψουμε στο εργατικό και φοιτητικό κίνημα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην κοινωνία και στο δημόσιο διάλογο με τις ιδέες και τη δημιουργικότητά του.

Σήμερα στον Όμιλο ΟΤΕ επικεντρωνόμαστε στην επιτακτική ανάγκη θωράκισης της γενιάς της κρίσης, ώστε να μην καταστεί μια «χαμένη γενιά», στην προστασία της εργασίας και στην άμβλυνση των ανισοτήτων, στην ανάσχεση του φαινομένου της «διαρροής μυαλών» (brain drain), στην καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων, στην κοινή προκοπή και ευημερία.

Ο ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ αποτίνοντας φόρο τιμής σε όλους όσους αγωνίστηκαν στο Πολυτεχνείο, συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις και θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου, μαζί με τα άλλα Σωματεία του χώρου,  καθώς και τους φορείς των εργαζομένων και συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΟΤΕ να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.