ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Διοίκησης του ΟΤΕ με εκπροσώπους της ΟΜΕ-ΟΤΕ, του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ και της Cosmote προκειμένου να μας ενημερώσουν για την αλλαγή ωραρίου έναρξης λειτουργίας των Εμπορικών μας καταστημάτων.

Μας ανακοίνωσαν ότι το ωράριο έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων από 8.30 γίνεται 9.0 χωρίς να αλλάξει το πρόγραμμα εργασίας των εργαζομένων. Από πλευράς μας τέθηκαν σοβαρές ενστάσεις για την επιπλέον μείωση του εμπορικού χρόνου που θα πρέπει να συμπαρασύρει ανάλογα και τη στοχοθεσία.

Για άλλη μια φορά τονίσαμε πως οι εργαζόμενοι στα ΤΕΚ έχουν συγκεκριμένο ωράριο εργασίας το οποίο δεν μπορεί κανείς να το παραβιάζει ούτε επιθεωρητής, ούτε προϊστάμενος για εκπαιδεύσεις, ενημερώσεις, συναντήσεις ή άλλου είδους εφευρήματα της διοίκησης.

Τέλος τονίσαμε ότι το HR της εταιρείας πρέπει να σταματήσει την υποστελέχωση στις εμπορικές δραστηριότητες γιατί κάνει ζημιά τόσο στα έσοδα της εταιρείας όσο και στη ζωή των εργαζομένων. Εμείς με κάθε τρόπο δεν θα επιτρέψουμε την περαιτέρω απαξίωση του δικτύου που προήλθε από την κοντόφθαλμη στρατηγική της μείωσης του μισθολογικού κόστους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο δίκτυο καταστημάτων για προβλήματα, δυσλειτουργίες, κατάχρηση εξουσίας άμεσα να ενημερώνουν το Σύλλογό μας προκειμένου να παρεμβαίνει για την αντιμετώπισή τους.

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης.