ΑΚΑΡΠΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΚΑΡΠΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων απέναντι στην εκβιαστική ανακοίνωση της Εταιρείας για πλήρες outsource της φυσικής φύλαξης και της «υποχρεωτικής» υπαγωγής του προσωπικού στο πρόγραμμα εθελουσίας αποχώρησης, συναντήθηκαν σήμερα στην Παιανία η δια-παραταξιακή επιτροπή των εργαζομένων με τη Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Δυστυχώς, η Διοίκηση με πρωτοφανή αδιαλλαξία επιμένει στις θέσεις της.

Οι εργαζόμενοι δηλώσαμε την κατηγορηματική αντίθεση μας στις όποιες μεθοδεύσεις οδηγούν εργαζόμενους έξω από τον ΟΤΕ. Πάγια θέση μας είναι πως κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να απολυθεί και πρέπει να βρεθούν λύσεις που θα διασφαλίζουν την εργασιακή τους συνέχεια σε έναν σταθερά κερδοφόρο Όμιλο που επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Οι εργαζόμενοι όταν χρειάστηκε «έβαλαν πλάτη» για να στηρίξουν την κερδοφόρα πορεία της Εταιρείας και είναι τουλάχιστον ανήθικο να βρίσκονται σήμερα απειλούμενοι.

Ζητούμε την άμεση σύγκλιση Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ για να αποφασίσουμε τον τρόπο αντίδρασης που θα ακολουθήσουμε, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα εργασιακά δικαιώματα και την αγωνία των συναδέλφων.

Καλούμε για άλλη μια φορά την Διοίκηση να σταματήσει να τορπιλίζει την εργασιακή ειρήνη τα οφέλη της οποίας έχει πολλαπλασιαστικά καρπωθεί. Να προσέλθει σε ένα γόνιμο και παραγωγικό διάλογο με τους εργαζομένους, χωρίς αιφνιδιασμούς και τετελεσμένα, για να συζητήσουμε συνολικά την πορεία της Εταιρείας στο προσεχές διάστημα. Οι «διαρροές» και η παραπληροφόρηση που τεχνηέντως συντηρούν κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας δεν αρμόζουν σε έναν πρωτοπόρο Όμιλο.

Κλείστε τα αυτιά σας σε όσους προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν και καταγγείλετε τις όποιες προσπάθειες εκφοβισμού στα σωματεία μας. Ουδείς θα εξαιρεθεί από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!

Κ Α Ν Ε Ι Σ   Δ Ε Ν   Α Π Ο Λ Υ Ε Τ Α Ι

#ΕίμαστεΌλοιΦύλακες