ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα και με κορύφωση την μεγάλη απεργία της Παρασκευής 29/3 οι εργαζόμενοι στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη Διοίκηση του ΟΤΕ και όχι μόνο. Απεργήσαμε ενάντια στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς. Απεργήσαμε για το δικαίωμα στη σταθερή εργασία, για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας, για το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας.

Κάναμε την αρχή και συνεχίζουμε!

 Όπως αποφασίσαμε στη συνεδρίαση της Διευρυμένης Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ ΟΤΕ, που συνεδρίασε την Παρασκευή στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του Διοικητικού Μεγάρου, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Σήμερα κλιμάκια του ΠΑ.ΣΕ ΟΤΕ και της ΟΜΕ-ΟΤΕ, στην Αττική και στην περιφέρεια, βρίσκονταν σε χώρους εργασίας και ενημέρωναν τους εργαζόμενους.

Συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις και τις επόμενες ημέρες και θα επαναξιολογήσουμε τη θέση μας μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Κλείστε τα αυτιά σε όσους προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν και καταγγείλετε τις όποιες προσπάθειες εκφοβισμού, στα σωματεία μας. Ουδείς θα εξαιρεθεί από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!

Κ Α Ν Ε Ι Σ   Δ Ε Ν   Α Π Ο Λ Υ Ε Τ Α Ι

 #ΕίμαστεΌλοιΦύλακες