ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9.4.19 στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ, συνάντηση του Συλλόγου μας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηνών κ. Παύλο Γερουλάνο και τους συνεργάτες του, στα πλαίσια των επισκέψεων τους σε εργασιακούς χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνάντηση ενημερώσαμε τον κ. Γερουλάνο για τα θέματα που αφορούν τους κατοίκους και όσους δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και για τα εργασιακά θέματα στον Όμιλο ΟΤΕ και συγκεκριμένα:

  • Την ανάγκη συνεργασίας δήμου, αιρετών, φορέων, και κάτοικων της Αθήνας που θα λειτουργήσει καταλυτικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων όσων ζουν και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας.
  • Την ανάγκη να στηρίξουν την απασχόληση, και την οικονομική ανάκαμψη γενικότερα, οι μεγάλες επιχειρήσεις όπως ο ΟΤΕ (και όχι εκβιαστικές εθελούσιες απολύσεις όπως έχουμε στο έργο της φυσικής φύλαξης).
  • Την αδιέξοδη προσκόλληση της Διοίκησης του ΟΤΕ στη επίτευξη των οικονομικών στόχων μόνο με περικοπές κόστους χωρίς άλλες αναπτυξιακές πολιτικές.
  • Την ανάγκη κατάργησης κάθε μορφής δανεικής εργασίας και μειωμένης απασχόλησης.
  • Την ανάγκη υπογραφής Σ.Σ.E. σε όλες τις θυγατρικές του Ομίλου.


Από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματά μας με αντίστοιχες δράσεις.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάδειξης των εργασιακών θεμάτων του Ομίλου ΟΤΕ!

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Εκτελεστική Επιτροπή του Συλλόγου μας, Πρόεδροι καθώς και συνδικαλιστικά στελέχη άλλων σωματείων του χώρου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και φορέων του δημοκρατικού τόξου, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τα εργασιακά θέματα στον Όμιλο ΟΤΕ και τις τρέχουσες εξελίξεις.

#PanelliniosSyllogosEisaiEsy