ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι κινητοποιήσεις της ΟΜΕ – ΟΤΕ στις Αποθήκες της Πάρνηθας και του Αυλώνα, με παρουσία όλων των στελεχών του Συλλόγου μας. Οι συνάδελφοι για άλλη μία ημέρα, με τη μεγάλη τους συμμετοχή και αποφασιστικότητα έδωσαν δυναμική απάντηση στα σχέδια της Διοίκησης. Συνεχίζουμε δυναμικά και αύριο με κορύφωση των κινητοποιήσεων την Παρασκευή 29/03 με την 24ωρη προειδοποιητική Απεργία στον Όμιλο και την ενημέρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ.

Δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι μαζί μέχρι τέλους.

 Η συμμετοχή όλων μας στις κινητοποιήσεις, δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη και αποτελεί το μόνο δρόμο για τη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ μας. Tο πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι:

  1. Αύριο Πέμπτη 28/03 ενημέρωση των εργαζομένων στο Δίκτυο Καταστημάτων και των εργαζομένων στην Περιφέρεια από τις κατά τόπους τοπικές Διοικούσες του Συλλόγου μας.
  2. Παρασκευή 29/03, 24ωρη προειδοποιητική Απεργία στον Όμιλο και ενημέρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ (στις 10:00 πμ). Το απόγευμα της Παρασκευής σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ-ΟΤΕ σε διευρυμένο πλαίσιο προκειμένου να αποφασιστούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Κλείστε τα αυτιά σε όσους προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν και καταγγείλτε τις όποιες προσπάθειες εκφοβισμού, στα σωματεία μας. Ουδείς θα εξαιρεθεί από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!

Κ Α Ν Ε Ι Σ   Δ Ε Ν   Α Π Ο Λ Υ Ε Τ Α Ι

 #ΕίμαστεΌλοιΦύλακες