ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτες κινητοποιήσεις της ΟΜΕ – ΟΤΕ σήμερα στις Αποθήκες της Πάρνηθας και του Αυλώνα, με παρουσία όλων των στελεχών του Συλλόγου μας. Οι συνάδελφοι σύσσωμοι δώσανε το παρών και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας το ηχηρό μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια της Διοίκησης. Συνεχίζουμε δυναμικά και τις επόμενες ημέρες με κορύφωση των κινητοποιήσεων την Παρασκευή 29/03 με την 24ωρη προειδοποιητική Απεργία στον Όμιλο και την ενημέρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ. Δυστυχώς, οι εκφοβισμοί των συναδέλφων από τη Διοίκηση συνεχίζονται. Απαιτούμε από τους αρμόδιους σεβασμό και ορθή διαχείριση των συναδέλφων που πλήττονται και δέχονται ακραίες μορφές εργασιακού εκφοβισμού. Έχουν πυκνώσει τα περιστατικά με θέματα υγείας. Άλλος ένας εργαζόμενος στη φύλαξη είχε σήμερα ατύχημα – συνέπεια της φόρτισης και της κακής του ψυχολογικής κατάστασης. Καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει να πιέζει εκβιαστικά τους εργαζόμενους να κάνουν χρήση της εθελουσίας.

Δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι μαζί μέχρι τέλους.

Η συμμετοχή όλων μας στις κινητοποιήσεις, κάνοντας χρήση ακόμα και της κανονικής μας άδειας, δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη και αποτελεί το μόνο δρόμο για τη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ μας. Tο πρόγραμμα είναι:

Τετάρτη 27/03 ενημέρωση των συναδέλφων στις Αποθήκες Πάρνηθας και Αυλώνα.

Πέμπτη 28/03 ενημέρωση των συναδέλφων σε όλα τα καταστήματα και τα τεχνικά τμήματα (ΤΤΛΠ).

Παρασκευή 29/03, 24ωρη προειδοποιητική Απεργία στον Όμιλο και ενημέρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ. Το απόγευμα της Παρασκευής σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ-ΟΤΕ σε διευρυμένο πλαίσιο προκειμένου  να αποφασιστούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Κλείστε τα αυτιά σε όσους προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν και καταγγείλτε τις όποιες προσπάθειες εκφοβισμού, στα σωματεία μας. Ουδείς θα εξαιρεθεί από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!

 

Κ Α Ν Ε Ι Σ  Δ Ε Ν  Α Π Ο Λ Υ Ε Τ Α Ι

#ΕίμαστεΌλοιΦύλακες