ΕΝΑΡΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΜΕ–ΟΤΕ ομόφωνα αποφασίστηκε η έναρξη κινητοποιήσεων αντίδρασης απέναντι στην εκβιαστική ανακοίνωση της Εταιρείας για πλήρες outsource της φυσικής φύλαξης και της «υποχρεωτικής» υπαγωγής του προσωπικού στο πρόγραμμα εθελουσίας αποχώρησης χρησιμοποιώντας εκβιαστικές τακτικές για απόλυση σε όσους δεν συμμετάσχουν.

Η κρισιμότητα της κατάστασης των εργαζομένων και η αποφασιστικότητά τους έφεραν αποτέλεσμα. Οι προτάσεις που κατέθεσε ο Σύλλογός μας έγιναν ομόφωνα αποδεκτές.  Είμαστε μόνο στην αρχή, αλλά κάναμε το πρώτο μεγάλο  βήμα.

Δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι μαζί μέχρι τέλους.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή που διακυβεύεται το εργασιακό μας μέλλον, η συμμετοχή όλων μας στις κινητοποιήσεις, κάνοντας χρήση ακόμα και της κανονικής μας άδειας, δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη. Tο πρόγραμμα είναι:

  1. Τρίτη 26/03 και Τετάρτη 27/03 ενημέρωση των συναδέλφων στις δύο Αποθήκες.
  2. Πέμπτη 28/03 ενημέρωση των συναδέλφων σε όλα τα τεχνικά τμήματα (ΤΤΛΠ) και τα καταστήματα.
  3. Παρασκευή 29/03, 24ωρη προειδοποιητική Απεργία στον Όμιλο και ενημέρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ. Το απόγευμα της Παρασκευής σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ–ΟΤΕ σε διευρυμένο πλαίσιο προκειμένου να αποφασιστούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Κλείστε τα αυτιά σε όσους προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν και καταγγείλετε τις όποιες προσπάθειες εκφοβισμού, στα σωματεία μας. Ουδείς θα εξαιρεθεί από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας! 

Κ Α Ν Ε Ι Σ  Δ Ε Ν  Α Π Ο Λ Υ Ε Τ Α Ι

 #ΕίμαστεΌλοιΦύλακες