ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο Σύλλογός μας έχει διαχρονικά σε υψηλή προτεραιότητα τα θέματα του Δικτύου Καταστημάτων. Οι συνάδελφοι στην «πρώτη γραμμή» εργαζόμενοι συχνά υπό αντίξοες συνθήκες, έχουν αποδείξει στην πράξη πως ανταποκρίνονται εξαιρετικά σε επίπεδο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης πελάτη. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό  το προσωπικό του ΟΤΕ, της COSMOTE, της Cosmote e-Value και των τρίτων εταιρειών που στελεχώνουν τα καταστήματά μας «φέρνουν τα αποτελέσματα», επιτυγχάνουν τους στόχους πωλήσεων έχοντας πάντα ως προτεραιότητά τους την εμπειρία πελάτη.

Από πλευράς μας έχουμε έγκαιρα προειδοποιήσει – και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε – για τις αδυναμίες του νέου τρόπου υπολογισμού και καταβολής του πριμ απόδοσης (Bonus). Βρισκόμαστε σήμερα στο σημείο που ακόμη δεν έχει καταβληθεί το Bonus για το Q3 και το Q4 2018 όπως επίσης και οι διαγωνισμοί, προκαλώντας δικαιολογημένα τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων, οι οποίοι θεωρούν ότι το νέο σύστημα προκαλεί μια ακόμη βλαπτική μεταβολή που επηρεάζει τόσο το κλίμα εργασίας τους όσο και τον συνολικό οικονομικό προγραμματισμό τους.

Παράλληλα οι συνάδελφοι που έχουν μετακινηθεί από τα τηλεφωνικά κέντρα, παραμένουν έως και τρία χρόνια πλέον σε καθεστώς δανεισμού, με αποτέλεσμα να αισθάνονται δικαίως εργαζόμενοι μειωμένων δικαιωμάτων. Επίσης η συνεχιζόμενη υποστελέχωση, η παράνομη υπερεργασία και τα προβλήματα των Πληροφοριακών Συστημάτων δυσχεραίνουν την εργασιακή τους καθημερινότητα, οδηγούν στην ανατροπή του προγράμματος εργασίας και στην αδυναμία ανταπόκρισης στο στόχο πωλήσεων της Διεύθυνσης Καταστημάτων.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω γνωστά θέματα χρονίζουν, προκαλώντας την αγανάκτηση των εργαζομένων, την διατάραξη του εργασιακού κλίματος και αδικούν την εικόνα της Εταιρείας.

Ζητάμε άμεσα συνάντηση με το νέο COO της Εταιρείας – κύριο Στράτο Αθανάσιο και τη Διοίκηση Καταστημάτων με σκοπό την επίλυση των παραπάνω ζητημάτων.

Πιστεύουμε η Διοίκηση να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καλό εργασιακό περιβάλλον με ικανοποιημένους εργαζόμενους.

 

Μαζί θα τα καταφέρουμε!