Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Απόλυτη επιτυχία με πρωτοφανή ποσοστά συμμετοχής είχε η σημερινή 24η πανελλαδική απεργία, κορυφώνοντας μια εβδομάδα επιτυχημένων κινητοποιήσεων. Τόσο η συμμετοχή όσο και η αποφασιστικότητα των εργαζομένων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στη Διοίκηση του ΟΤΕ και όχι μόνο.

Απεργήσαμε ενάντια στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς.

Απεργήσαμε για το δικαίωμα στη σταθερή εργασία, για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας, για το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας.

Χαιρετίζουμε την πολύ μεγάλη συγκέντρωση και συμμετοχή των εργαζόμενων στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του Διοικητικού Μεγάρου την ώρα που συνεδρίαζε η διευρυμένη Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ ΟΤΕ.

Απόφαση όλων συνέχιση των κινητοποιήσεων όλη την επόμενη εβδομάδα.

Καλούμε τη Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ να πάρει πίσω τις αποφάσεις της και να σταματήσει να δυναμιτίζει το εργασιακό κλίμα, το οποίο έχει για χρόνια κεφαλαιοποιήσει. Οι εργαζόμενοι όταν χρειάστηκε «έβαλαν πλάτη» για να στηρίξουν την κερδοφόρα πορεία της Εταιρείας και είναι τουλάχιστον ανήθικο να βρίσκονται σήμερα απειλούμενοι.

Εάν εσείς και οι Γερμανοί μέτοχοι ζητάτε και άλλο αίμα από τους εργαζόμενους, σας διαμηνύουμε ότι θα μας βρείτε σύσσωμους απέναντί σας.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΝΩΤΙΚΟΥ.