ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

14/03/2019

Για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος ΟΤΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης προσωπικού, όπως ενημέρωσε σήμερα τη δια-παραταξιακή επιτροπή των εργαζομένων. Στοχοποιεί συγκεκριμένα το προσωπικό στη φύλαξη με «προνομιακή εθελουσία απόλυση».

Αναλυτικότερα μας ενημέρωσαν ότι το έργο της φύλαξης, για όσους δεν κάνουν χρήση της εθελουσίας (προγράμματα Α & Β), τελειώνει στο τέλος του 2019 και οι εναπομείναντες συνάδελφοι θα «μεταφερθούν» σε εταιρεία security.

Είναι προφανές ότι ο εκπρόσωπός μας στη δια παραταξιακή από πλευράς του +1, δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους «ενημέρωση». Αποχωρήσαμε από την αίθουσα καταγγέλλοντας τη διαδικασία και ξεκινάμε δυναμικές ενέργειες. Με πρωτοβουλία του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ο ΠΑ.Σ.Ε.–ΟΤΕ συγκαλεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου έκτακτο Δ.Σ. για να αποφασίσει τρόπους αντίδρασης.

Εκφράζουμε την κάθετη διαφωνία μας στην προσπάθεια της Διοίκησης να πιέσει το προσωπικό φύλαξης να κάνει χρήση της εθελουσίας.

 Καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει τώρα την κοροϊδία στις πλάτες των εργαζομένων! Εάν εσείς και οι Γερμανοί μέτοχοι ζητάτε και άλλο αίμα από τους εργαζομένους, σας διαμηνύουμε ότι θα μας βρείτε σύσσωμους απέναντί σας. Αποτελεί ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα να παραμένει στην αίθουσα ο Πρόεδρος της ΟΜΕ–ΟΤΕ και να διαπραγματεύεται τον τρόπο με τον οποίο θα πεθάνουν οι εργαζόμενοι!

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΝΩΤΙΚΟΥ