ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Στις 30/9/2019 η Τοπική Διοικούσα του Συλλόγου μας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων καλούσε τους συναδέλφους σε Ξάνθη και Κομοτηνή σε συμμετοχή στην απεργία της 02/10/2019 κατόπιν ομόφωνης απόφασης.

Πιο αναλυτικά στη συγκεκριμένη ανακοίνωση τονίστηκε πως η Τοπική Διοικούσα «στέκεται πάντα δίπλα στους συναδέλφους».

Είναι όμως έτσι;

 Την ημέρα της απεργίας, παρά την ομόφωνη απόφαση της Τοπικής μας Διοικούσας και τα όσα αναφέρονταν στην ανακοίνωση η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου μας, εκπρόσωπος της ΑΚΕ ΠΑΣΕ–ΟΤΕ, επέλεξε να εργαστεί εξυπηρετώντας τα προσωπικά της συμφέροντα και μόνο.

Εμείς σε αυτόν το δρόμο δεν θα τους ακολουθήσουμε.

 Σας καλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή στις στάσεις εργασίας που έχει εξαγγείλει ο Σύλλογός μας στις 14/10, 21/10, 29/10, 4/11 και 11/11 από τις 12:00 έως και τις 15:00.

Το ποσοστό συμμετοχής ειδικότερα των συναδέλφων που εργάζονται στην Cosmote e-Value θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία για τη θετική έκβαση των προσπαθειών του Συλλόγου μας για την υπογραφή της πρώτης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στη θυγατρική.

Η συμμετοχή στις στάσεις εργασίας πρέπει να είναι μαζική τώρα πριν να είναι αργά. Εμείς θα είμαστε εκεί όπως πάντα δίνοντας βροντερό παρών για ακόμη μια φορά.

 ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΘΗΣ – ΡΟΔΟΠΗΣ