ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε μεταξύ εκπροσώπων του Συλλόγου μας και εκπροσώπων της Διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ ενημερωθήκαμε πως το Διοικητικό Μέγαρο πρόκειται να ανακαινιστεί με άμεση έναρξη των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε τρία χρόνια.

Πιο αναλυτικά, αρχικά θα ανακαινισθούν οι όροφοι 13 και 12 (δύο πτέρυγες) και στη συνέχεια με καθοδική σειρά και οι υπόλοιποι όροφοι. Οι εργαζόμενοι στους ορόφους στους οποίους θα υλοποιούνται εργασίες θα μετακινηθούν σε κτίρια επί της Αγίου Κωνσταντίνου (πρώην Interamerican) και σε κτίρια της Αγίας Παρασκευής και άλλων περιοχών της Αττικής.

Επίσης ενημερωθήκαμε πως στο τέλος του 2022 ο Όμιλος ΟΤΕ εγκαταλείπει τις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Παιανία και θα γίνει επιστροφή όλων των εργαζομένων στο Διοικητικό Μέγαρο, αλλά και σε άλλα κτίρια της Αττικής.

Μέλημα του Συλλόγου μας είναι να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων που θα μετακινηθούν και να διαμορφωθούν οι βέλτιστοι χώροι εργασίας με όλες τις σύγχρονες υποδομές που αρμόζουν στους εργαζόμενους του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού Ομίλου των Βαλκανίων.

Για τυχόν νεότερες εξελίξεις θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση.