ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Από την αρχή αυτής της πανδημίας ο Σύλλογός μας με υπευθυνότητα έθεσε ως προτεραιότητα τη διαφύλαξη της υγείας των εργαζομένων, καθώς και των πελατών και των συνεργατών της εταιρείας. Σταθήκαμε δίπλα στους εργαζομένους, στην εταιρεία και κατ’ επέκταση στο κοινωνικό σύνολο, για να μην στερηθεί κάνεις το αγαθό της επικοινωνίας.

Μετά το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού, για την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και τις δηλώσεις ειδικών λοιμοξιολόγων περί της αναγκαιότητας πραγματοποίησης ανά εβδομάδα προληπτικών τεστ σε εργαζόμενους που ασκούν επάγγελμα σε κλειστό χώρο καθίσταται αναγκαία η εναρμόνιση και της Εταιρείας μας με τα νέα δεδομένα, όπως είχαμε προτείνει και με την ανακοίνωση μας  στις 2/9/2020.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, ιδιαίτερα αυτούς με αντικείμενο που δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί με εξ’ αποστάσεως εργασία, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τα προληπτικά μέτρα (και τις ειδικές οδηγίες που έχουν ήδη δοθεί ή θα δοθούν) που λαμβάνει η εταιρεία, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και τη μέγιστη προστασία όλων μας.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε τόσο την υγεία των εργαζομένων όσο και των πελατών μας, αλλά και η  εταιρική συνέχεια με ανοιχτά καταστήματα για το κοινό.

Απέναντι στο φόβο και τη δραματοποίηση οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε και να προχωράμε ως κοινωνία και άνθρωποι και εν μέσω Covid-19.

Ο Σύλλογός μας είναι εδώ, για να αναδεικνύει τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις σας, αλλά και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου είναι αναγκαίο.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!