Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων

Σε μια χρονιά διαφορετική, με νέα πρωτόγνωρα δεδομένα, προσαρμοστήκατε και ανταποκριθήκατε επάξια, υπερνικώντας και τις δυσκολίες που σας προκάλεσε η υγειονομική κρίση.

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, αλλά και στους γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς, για την ιδιαίτερη στήριξη που σας παρείχαν. Να συγχαρούμε ιδιαίτερα τις οικογένειες των συναδέλφων που τα παιδία τους πέτυχαν στις φετινές εξετάσεις.

Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώσατε με επιτυχία μια μακρά περίοδο επίπονης πνευματικής εργασίας, πετυχαίνοντας το στόχο σας.

Τώρα ξεκινά για εσάς μια νέα σταδιοδρομία, στη διάρκεια της οποίας, με την εργασία και το ήθος σας, θα δημιουργήσετε στέρεα βάση για μια επιτυχημένη επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη.

Ευελπιστούμε να δούμε αυτά τα νέα παιδιά να εργάζονται κάποια μέρα στην οικογένεια του Ομίλου και να συνεργαστούμε μαζί τους. Είμαστε βέβαιοι πως μπορούν να δώσουν νέα ώθηση, με τις ικανότητες και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, στην περαιτέρω ανάπτυξη του ΟΤΕ.

Στους μαθητές που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα φέτος, ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στην πορεία που θα χαράξετε, για να πετύχετε όλους τους στόχους σας.