ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΕΜΕΝΗΣ & ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΕΜΕΝΗΣ & ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Η πρωτοφανής πανδημία που βιώνει το σύνολο της ανθρωπότητας επηρεάζει πολλούς τομείς της καθημερινής μας ζωής, σε υγειονομικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Σκοπός της εταιρείας Ο.ΠΑ.ΚΕ. – ΟΤΕ, είναι η παροχή διακοπών προς τους δικαιούχους των προγραμμάτων μας, με απόλυτο σεβασμό στην υγεία και στην ψυχαγωγία των ίδιων, αλλά και των οικογενειών τους.

Το Δ.Σ. του Ο.ΠΑ.ΚΕ. – ΟΤΕ, για το Καλοκαίρι 2020, αξιολογεί τις διαθέσιμες επιλογές που αφορούν τη λειτουργία των Παραθεριστικών Κέντρων της Τέμενης και Φαναρίου, ταυτιζόμενοι πλήρως με τις συστάσεις της Πολιτείας αλλά και τις οδηγίες των μετόχων ΟΜΕ-ΟΤΕ και ΟΤΕ.

Στο επόμενο διάστημα και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις για τη λειτουργία ή μη των Παραθεριστικών Κέντρων με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Με αφορμή τις χαλκευμένες ανακοινώσεις, που κυκλοφορούν στα social media και φέρεται να έχουν δημοσιευτεί από τον Ο.ΠΑ.ΚΕ. – ΟΤΕ, το Δ.Σ. τις διαψεύδει κατηγορηματικά. Καθίσταται σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως θα προστατεύσουμε την ίδια την εταιρία αλλά και όσους κάνουν τον οικογενειακό τους καλοκαιρινό προγραμματισμό, με κάθε νόμιμο μέσο, εναντίον όσων εκμεταλλεύονται την περίοδο κρίσης, κατασκευάζοντας ψευδείς ειδήσεις.

Σας καλούμε να ενημερώνεστε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του Ο.ΠΑ.ΚΕ. – ΟΤΕ http://www.opake-ote.gr/gr/category/anakoinoseis

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ               ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ