ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ BONUS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ BONUS

Ο Σύλλογός μας από την αρχή αυτής της δοκιμασίας με υπευθυνότητα και ρεαλισμό στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους και κατά επέκταση στην εταιρεία, βοηθώντας την να επιτύχει τους στόχους της και να πορευθεί με ασφάλεια στο δύσκολο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον.

Από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε τη συμβολή όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα αυτών της πρώτης γραμμής, των καταστημάτων και των τεχνικών, που με ηρωισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό εξασφάλισαν το αγαθό της επικοινωνίας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συνανθρώπους μας να επικοινωνούν με τα οικεία τους πρόσωπα, αλλά και στο κράτος να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Με κίνδυνο της δικιάς τους υγείας, χωρίς την αφάλεια της απομόνωσης, κράτησαν ανοιχτά τα καταστήματα ερχόμενοι αναπόφευκτα σε καθημερινή κοντινή επαφή με τους πελάτες μας.  

Η σημερινή ανακοίνωση της Εταιρείας για την καταβολή έκτακτου χρηματικού βοηθήματος στους εργαζομένους του δικτύου καταστημάτων και η απόφασή της ο Μάρτιος να λογιστεί ως μήνας επίτευξης 100% του στόχου, συνιστά έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής τους και δικαιώνει το αίτημά μας για επιβράβευσή τους.

Είναι εθνική υπόθεση, αυτήν τη δύσκολη περίοδο, οι εταιρείες του μεγέθους του ΟΤΕ να στηρίζουν τον κόσμο της εργασίας και κατ’ επέκταση  την ελληνική οικονομία. 

Η διάρκεια και οι διακυμάνσεις της πανδημίας είναι δύσκολο να προβλεφθούν.  Είναι όμως σίγουρο ότι μόνο με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα εξέλθουμε της κρίσης με την οικονομία και την κοινωνία όρθια.

Ένας – ένας δεν θα βγούμε από την κρίση, μόνο όλοι μαζί!