ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΔΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΔΕΙΩΝ

Ο Σύλλογος μας έγινε αποδέκτης της αγωνίας και της απογοήτευσης πολλών μελών του σχετικά με το θέμα του προγραμματισμού αδειών και της μη χορήγησης του συμψηφισμού του Πάσχα.

Δεδομένου ότι αφορά γενικότερα τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ καλούμε την ΟΜΕ ΟΤΕ να συντονίσει τις ενέργειες και να απευθυνθεί στη Διοίκηση για το θέμα.

Θεωρούμε ότι η παροχή του «συμψηφισμού» στις εορταστικές περιόδους του Πάσχα και την Χριστουγέννων αποτελεί πλέον «εθιμικό δίκαιο» και η μη χορήγηση του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο στέλνει λάθος μήνυμα στο δοκιμαζόμενο κόσμο της εργασίας και αυξάνει αδικαιολόγητα την αγωνία του για την επόμενη μέρα.

Να επαναλάβουμε το απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση μας σε όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους συναδέλφους μας που με αυταπάρνηση κρατάνε όρθια την Εταιρεία.

Καλούμε τη Διοίκηση να επανεξετάσει τη στάση της, να επιδείξει την απαιτούμενη από τις περιστάσεις ευελιξία στο θέμα των αδειών.

Με σύνεση, ψυχραιμία και καλή πρόθεση να συμβάλουμε όλοι στην ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας να υπερβούμε την κρίση και να επιστρέψουμε υγιείς στην εργασιακή μας καθημερινότητα.