ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας και μέσα στις δραματικές αλλαγές της καθημερινότητας όλων μας, αναδεικνύεται η ζωτικής σημασίας προσφορά των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στη ζωή μας.

Η Εταιρεία σταθερά συνεχίζει να παρέχει άψογες υπηρεσίες τηλεφωνίας, διαδικτύου και όχι μόνο, που είναι απαραίτητες σε όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά τις κρίσιμες αυτές στιγμές. Βασισμένη πάντα σε όλους τους εργαζόμενούς της και ειδικά στους συναδέλφους της πρώτης γραμμής, που με αυταπάρνηση στελεχώνουν καθημερινά τα σημεία φυσικής πώλησης, τα καταστήματά μας.

Η απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι δικοί μας άνθρωποι στηρίζουν με τον επαγγελματισμό τους τόσο την Εταιρεία όσο και όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες, αποδεικνύει στην πράξη την αναγκαιότητα της ύπαρξης και ενδυνάμωσης του δικτύου των καταστημάτων του Ομίλου.

Οι συνάδελφοι των καταστημάτων θεωρούμε, πως αξίζουν το σεβασμό όλων μας στην πράξη.

Ως εκ τούτου προτείνουμε, όπως και η συντεταγμένη Πολιτεία δεσμεύτηκε ότι θα πράξει για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, έτσι και η Διοίκηση της Εταιρείας να αποδώσει τον έμπρακτο σεβασμό και ευγνωμοσύνη μας στους «σύγχρονους ήρωες» του δικτύου καταστημάτων.

Με συλλογική συνείδηση,  ατομική ευθύνη και αλληλεγγύη, ταυτόχρονα τιμούμε και φέτος την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου, υπενθυμίζοντας πως με σύμπνοια και αίσθημα ευθύνης θα κερδίσουμε ένα μέλλον ευημερίας που να μας χωράει όλους.