ΕΤΗΣΙΕΣ & ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΕΤΗΣΙΕΣ & ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ο Σύλλογός μας για άλλη μια χρονιά, σε συνεργασία με την ΟΜΕ–ΟΤΕ, παρέχει σε εσάς και τις οικογένειές σας τη δυνατότητα προμήθειας εξαμηνιαίων και ετήσιων καρτών του Ο.Α.Σ.Α. (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών  Αθηνών),  με  τη  μέγιστη  δυνατή  έκπτωση  έως  15%,  για  τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική. Οι κατηγορίες των εισιτηρίων και οι τιμές είναι οι ακόλουθες.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α.

ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΝ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

330,00€

280,50€
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

490,00€ 416,50€
ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α.
ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΝ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

170,00€ 147,90€
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

250,00€ 217,50€

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΣΕ–ΟΤΕ

Κάθε εργαζόμενος, είτε η έκδοση της κάρτας αφορά τον ίδιο είτε μέλος της οικογένειάς του, καταθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας το αντίτιμο της κάρτας και στην αιτιολογία κατάθεσης βάζει το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου της κάρτας.

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΣΕ–ΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Κάθε εργαζόμενος, είτε η έκδοση της κάρτας αφορά τον ίδιο είτε μέλος της οικογένειάς του, μέσω του www.athenacard.gr επιλέγει «ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την έκδοση της κάρτας σας». Στη συνέχεια επιλέγει «Δημιουργία QR» και αφού συμπληρώσει τα στοιχεία του, εκτυπώνει το αποδεικτικό. Έπειτα αφού προβεί σε κατάθεση του αντιτίμου της κάρτας στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου  μας, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου της κάρτας στην αιτιολογία κατάθεσης, αποστέλλει με email στο info@pase-ote.gr το αποδεικτικό QR μαζί με μια έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Συλλόγου μας στην Εθνική Τράπεζα είναι ο

GR8801101290000012900101622

 

H ισχύς των ετήσιων/εξαμηνιαίων καρτών θα είναι από τον Απρίλιο με κατάθεση των δικαιολογητικών στο Σύλλογο το αργότερο έως 20/03/2020.

Η προσπάθεια για οικονομική ανακούφιση των μελών του Συλλόγου μας συνεχίζεται με την Κάρτα Μέλους, με την οποία παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες και αγαθά, καθώς και με πληθώρα άλλων προσφορών για τα μέλη μας που ανακοινώνονται στη νέα μας ιστοσελίδα www.pase-ote.gr.