ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Σε συνέχεια των επαναλαμβανόμενων επαφών του Συλλόγου μας με εκπροσώπους της Διοίκησης από την ημέρα που ξεκίνησε η αναπροσαρμογή των δρομολογίων των εταιρικών μέσων μετακίνησης από και προς το κτίριο της Παιανίας, σήμερα Τρίτη 16/07/2019 από τις πρώτες πρωινές ώρες κλιμάκιο του ΠΑΣΕ–ΟΤΕ παρευρέθηκε μαζί με τους συναδέλφους στα σημεία αναχώρησης των υπηρεσιακών λεωφορείων. Ακολούθησε συζήτηση με τους συναδέλφους τόσο κατά τη διάρκεια της μετακίνησης όσο και στους χώρους εργασίας μετά την άφιξη.

Από κοινού διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως όταν δεν προηγείται διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων οι όποιες αλλαγές γίνονται, αποτυγχάνουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οδηγούν σε ταλαιπωρία των συναδέλφων που μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Καλούμε άμεσα τη Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ να αντιληφθεί πως οι πειραματισμοί εν αγνοία των εργαζομένων οδηγούν στο μονόδρομο του τεταμένου εργασιακού κλίματος και στο αδιέξοδο της μείωσης της παραγωγικότητας των συναδέλφων. Επειδή οι έως τώρα επαφές μας εκ του αποτελέσματος δεν διορθώνουν το πρόβλημα που ή εταιρεία δημιούργησε, ζητάμε νέα σύσκεψη για την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

Καλούμε τους συναδέλφους από το κτίριο της Παιανίας που χρησιμοποιούν τα εταιρικά μέσα για την μετακίνησή τους, να μας ενημερώνουν τόσο για τα προβλήματα με την μετακίνησή τους όσο και για κάθε άλλο πρόβλημα που προκύπτει στην εργασία τους. Επιπλέον, να κλείσουν τα αυτιά τους στις παραταξιακές φωνές που μόνο φωνάζουν και ουδέποτε πράττουν, επενδύοντας στο πρόβλημα.

Εμείς επενδύουμε στη λύση του προβλήματος και για αυτό εισηγούμαστε:

  1. Προσθήκη δύο δρομολογίων το πρωί και ένα το απόγευμα (Προαστιακός- Παιανία), με κατάλληλη ρύθμιση των ωρών αναχώρησης και του μεγέθους των λεωφορείων.
  2. Επαναφορά δύο δρομολογίων από και προς Νερατζιώτισσα, καθώς είναι κίνητρο για τον περιορισμό της χρήσης epass, αλλά θα επιτρέπει και την προσέλευση/αποχώρηση πλήθους εργαζομένων μέσα σε αξιοπρεπείς συνθήκες.
  3. Διενέργεια έρευνας για τη μετακίνηση των εργαζομένων μέσω κατάλληλου ερωτηματολογίου, με τη συμμετοχή τόσο των Σωματείων τόσο και της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας Παιανίας, η οποία βασιζόμενη στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αλλά και των ωραρίων των εργαζομένων που τα χρησιμοποιούν, θα δώσουν σαφή πορίσματα για τον τρόπο διαχείρισης και λύσης του ζητήματος.

 

          

#ΟΤΕείμαστεΕμείς