ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Σ.Ε. ΣΤΗΝ Cosmote e-Value

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Σ.Ε. ΣΤΗΝ Cosmote e-Value

Συνεδρίασε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 η Εκτελεστική Επιτροπή του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή και των μελών του ΠΑΣΕ–ΟΤΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ–ΟΤΕ, για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις και να αποφασίσει τρόπους αντίδρασης στα θέματα που έχουν προκύψει.   

Ο Γεν. Γραμματέας της ΟΜΕ–ΟΤΕ ενημέρωσε την Ε.Ε. για την τελευταία συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο του Ομίλου ΟΤΕ, για θέματα που αφορούν τους εργαζομένους – μέλη μας. Πιο συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε πως συζητήθηκαν τα θέματα: της μετατροπής δύο καταστημάτων σε franchise, της ανάγκης ολοκλήρωσης των επιτροπών για τα πτυχία και το συνταξιοδοτικό όπως επίσης και της φημολογίας γύρω από το θέμα της αποτίμησης και πώλησης της Cosmote e-Value.

Ο Σύλλογος μας όλο το προηγούμενο διάστημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προσπάθησε να  αναδείξει την αναγκαιότητα και τα πολλαπλά οφέλη, για τους εργαζομένους και την εταιρεία, μιας συμφωνίας στην Cosmote e-Value που θα εξασφάλιζε τόσο την εργασιακή ειρήνη όσο και την απρόσκοπτη συνέχεια της  επιτυχημένης πορείας της εταιρείας.

Η Ε.Ε. ομόφωνα αποφάσισε και θα επικυρώσει στο επόμενο Δ.Σ. της 1ης Φεβρουαρίου, αν δεν υπάρξει άλλη θετική εξέλιξη, την απόφασή της για τη συνέχιση στις διαπραγματευτικές διαδικασίες του ΟΜΕΔ.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!