ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Συνάδελφοι,

Οι τελευταίες εξελίξεις στο πολύπαθο Δίκτυο Καταστημάτων, με το κλείσιμο δύο σημείων πώλησης και την μετατροπή τους σε franchise, δικαιώνουν τις φοβίες, καθώς και τις αγωνίες μας.

Δυστυχώς, αυτή είναι η απάντηση της Διοίκησης στα αιτήματα μας, για πλήρωση των κενών θέσεων, στην εντατικοποίηση καθώς και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Κλείνει Καταστήματα. Αλλάζει “εν μια νυκτί” εμπορική πολιτική, μη λαμβάνοντας για ακόμα μια φορά υπόψη τις ζωές και τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων.

Αλήθεια, Κύριοι τις Διοίκησης το μοντέλο της δικαιόχρησης (franchise) δεν είχε δοκιμαστεί και στο παρελθόν; Για το ΤΕΚ Άρεως τι άποψη έχετε; Θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο ή έχετε κάτι άλλο κατά νου; Δεν πιστεύουμε να το κλείσετε εντελώς…….

Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, καλεί τους πάντες σε αγωνιστική αφύπνιση και ετοιμότητα!

Καλεί την παράταξη του Ενωτικού, που ηγείται στον ΠΑΣΕ, να αφήσει για λίγο στην άκρη τη χρήση των κινητών τηλέφωνων για ευφάνταστες selfie και να αντιδράσει. Όχι όπως αντέδρασαν βέβαια με το κλείσιμο του ΤΕΚ Τήνου, αλλά μαζικά και μεθοδευμένα. Η κόκκινη γραμμή πλέον στο Δίκτυο Καταστημάτων ξεπεράστηκε!

Καλεί την ΟΜΕ ΟΤΕ, να συμβάλλει με όλα της τα μέσα, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η επικίνδυνη στροφή στην εμπορική πολιτική του Δικτύου Καταστημάτων.

Η ΑΚΕ ΠΑΣΕ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στην πρόσφατη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, με την οποία ζητά άμεσα διοργάνωση ημερίδας με όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα ΤΕΚ της Αττικής και όχι μόνο, σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστεί, με σκοπό την από κοινού εύρεση τρόπου αντιμετώπισης και αντίδρασης.

Τέλος, ακόμα περιμένουμε την προσφυγή στην διαιτησία του ΟΜΕΔ, για την Συλλογική Σύμβαση στην COSMOTE e-value. Η σιωπή και η αδράνεια από πλευράς ηγεσίας του συλλόγου, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά σε όλους.

Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, απαιτεί λύση στο θέμα και για μια ακόμη φορά ζητάει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες. Καλά και ωραία τα επικοινωνιακά παιχνίδια, αλλά, ήρθε η ώρα των πράξεων.

Ας γίνουν επιτέλους πράξη τα λεκτικά “Μαζί θα τα καταφέρουμε” και “Μαζί Κατακτούμε-Μαζί Συνεχίζουμε”.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ