Προϊστάμενοι – Αρβυλοφύλακες

Προϊστάμενοι – Αρβυλοφύλακες

Μερικοί προϊστάμενοι τεχνικών τμημάτων πιεζόμενοι ίσως ή επειδή δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, προβαίνουν σε αψυχολόγητες ενέργειες.

   Δύο τελευταία παραδείγματα:

  • Προϊστάμενος στην Βορειοανατολική Αττική σε προγραμματισμένη εργασία Σαββάτου, ξαφνικά και χωρίς λόγο στις 10 το πρωί, τράβηξε όλες τις δουλειές από 3 συναδέλφους και τους έστειλε σπίτια τους χωρίς φυσικά να τους πληρώσει το μεροκάματο!
  • Άλλος προϊστάμενος στην Θεσσαλία έβγαλε απόφαση σαν άλλος Ζαγοριανάκος «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ότι οι άδειες πρέπει να παρθούν μέχρι τις 12-12-2018!

         Το email που έστειλε στους συναδέλφους είναι ενδεικτικό.

Θέμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝΚαλημέρα σε όλους,

«Θέλω να σας ενημερώσω πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε τα υπόλοιπα των αδειών σας.  Λόγω του ότι οι αργίες των εορτών πέφτουν σε εργάσιμες μέρες   και ενδεχομένως να υπάρχουν και συμψηφισμοί  θα πρέπει να έχετε εξαντλήσει τα υπόλοιπα των αδειών σας μέχρι 12/12/2018 καθώς μετά το πέρας της 12ης Δεκεμβρίου δεν θα γίνουν δεκτές οι άδειες. Πρέπει να ξεκινήσετε να περνάτε τις άδειες σας στο  Smart Hr μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα».