ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

Συνάδελφε πρόεδρε της ΟΜΕ–ΟΤΕ, τα δημοκρατικά μας αισθήματα δεν τίθενται σε αμφισβήτηση, πολλώ δε μάλλον από εσένα. Για αυτό και δε “σηκώνουμε” το γάντι των ύβρεων και της λασπολογίας σου, όπως ευδιάκριτα τις εξαπέλυσες με την από 24/9/2018 ανακοίνωση της παράταξής σου.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε ενοχλητικοί από καιρό σε σένα προσωπικά και την παράταξή σου, αφού στο δικό σου καθεστωτισμό και στην δική σου επιεικώς παθητική στάση απέναντι στη Διοίκηση, ως προς τα προβλήματα των εργαζομένων, εμείς ψύχραιμα και υπεύθυνα αντιπαρατάσσουμε διαρκή αγώνα σε όλα τα μέτωπα, νομικά και συνδικαλιστικά, γεγονός που ο κόσμος του Ομίλου ΟΤΕ έχει αντιληφθεί πλήρως.

Πρέπει να καταλάβεις συνάδελφε Πρόεδρε ότι η αξιοπρέπεια τόσο των μελών του Σωματείου μας όσο και των μελών της Διοίκησής του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Σωματείο μας έχει διαδικασίες ικανές να αντιμετωπίσουν τον κάθε συνάδελφο του οποίου η συμπεριφορά εκφεύγει όχι μόνο των ορίων της ευπρέπειας αλλά και κυρίως απάδει πραγματικά την ιδιότητα τόσο του μέλους όσο και του στελέχους του Συλλόγου μας, όπως ακριβώς περιγράφεται η συμπεριφορά της γνωστής και μη εξαιρετέας κυρίας Βαρβάρας Παναγιωτίδου. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον οχετό ύβρεων στην συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου μας εναντίον του Προέδρου αλλά και σε πράξεις χειροδικίας σε βάρος του πρώην προέδρου του ΟΠΑΚΕ για τις οποίες έχει καταδικαστεί στο β’θμιο πειθαρχικό και εκκρεμεί αγωγή εναντίον της.

Όσον αφορά την ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η σιγή ιχθύος που διατηρεί.

Αλήθεια κύριε Καραγιάννη, είχε δίκιο η κυρία Παναγιωτίδου όταν έλεγε πώς δεν έχει παραταξιάρχη και ότι εσείς και ο κύριος Τότσικας έχετε κηδεμόνα στην Εκτελεστική του Σωματείου; Δυστυχώς τελείτε υπό ομηρεία και ανέχεστε συμπεριφορές που πηγαίνουν το Σύλλογο χρόνια πίσω!

Απ’ ότι φαίνεται η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ δια των ηγετών της, δεν έχει το σθένος ούτε να αποσύρει από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό, την εν λόγω κυρία, που ενώ έχει πειθαρχικό παράπτωμα στην πλάτη της, βρίσκεται εκεί με την ανοχή σας!

Απ΄ ότι φαίνεται κηδεμόνας υπάρχει και καθημερινά βρίσκεται στον 5ο όροφο της οδού Δεριγνύ!

Εμείς, σε τούτες τις δύσκολες εποχές, για όλο τον κόσμο της εργασίας, δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί ο Σύλλογός μας σε πεδίο ύβρεων και ανθρωποφαγίας.

Ρόλος μας είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων των μελών μας και της διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών εργασίας και σ’ αυτά καλούμε όλες τις δυνάμεις να στρατευθούν.