ΠΑ.Σ.Ε. ΠΑΝΤΟΥ

ΠΑ.Σ.Ε. ΠΑΝΤΟΥ

Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τα εργασιακά θέματα στον Όμιλο. Ενώ η χώρα δίνει τη μάχη για τον έλεγχο της πανδημίας η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ προχωράει στην «τελική λύση;» εξαπολύοντας πογκρόμ εναντίον των εργαζομένων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλείσιμο καταστημάτων, κλείσιμο υποστηρικτικών λειτουργιών όπως τα «παράπονα», εθελουσία απόλυση και τέλος τεμαχισμό της εταιρίας σε θυγατρικές.

Ο ΠΑ.Σ.Ε. στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων. Ήμασταν εκεί να διεκδικήσουμε τη μετάβαση όλων των συναδέλφων από την ΟΤΕplus στον ΟΤΕ και τώρα παρακολουθούμε την επιστροφή τους πίσω στην ίδια εταιρία που απλώς αλλάζει όνομα; Διαφωνήσαμε έμπρακτα με τη μετάβαση των συναδέλφων από την ΟΤΕplus στην Cosmote e-Value και κάναμε πληθώρα παρεμβάσεων προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συναδέλφων. Διεκδικούμε Σ.Σ.Ε. στην Cosmote e-Value και αξιολογούμε τις καταστάσεις και ενεργούμε υπεύθυνα για καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Ο ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ ως υπεύθυνο σωματείο περιμένει να δει τις εξελίξεις που θα προκύψουν μετά την διαβούλευση αποτυπωμένες επισήμως και γραπτώς και να αξιολογήσει υπεύθυνα τις τελικές ενέργειες και αποφάσεις, αποφεύγοντας σπασμωδικές και επιφανειακές ενέργειες για λόγους εντυπωσιασμού.

Οι συνάδελφοι που εργάζονται στα Τηλεφωνικά Κέντρα εκπροσωπούνται μέσω του ΠΑ.Σ.Ε. εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ε. όσο και της Ομοσπονδίας.

Από πλευράς μας αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της περιόδου αγωνιζόμαστε για την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση των εργασιακών τους  κεκτημένων.

Ο ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ σε συνεργασία με την ΟΜΕ ΟΤΕ και τα υπόλοιπα σωματεία θα θέσει τις βάσεις για την καλύτερη και πιο ισχυρή εκπροσώπηση που οι προκλήσεις απαιτούν ως ασπίδα απέναντι στις προκλήσεις, τις παλινωδίες και τα σχέδια της Διοίκησης.

Ο «ΠΑ.Σ.Ε. ΠΑΝΤΟΥ» όπου και όπως χρειαστεί θα είναι η απάντηση τόσο στα νομικά τερτίπια όσο και στη Διοικητική αυθαιρεσία που θα δώσει την απάντηση στα αναχώματα και στα εμπόδια  που ορθώνει η Διοίκηση, για να αναβάλει την υπογραφή των Σ.Σ.Ε. στις θυγατρικές που έχει αναγγείλει ότι θα δημιουργήσει. Ο ΠΑ.Σ.Ε. θα είναι εκεί Ενωμένος – Δυνατός να σηκώνει ανάστημα μέσω των χιλιάδων εργαζομένων που είναι μέλη του και τα εκπροσωπεί και θα πάρει όλες τις πρωτοβουλίες που θα απαιτηθούν ώστε κάθε μέλος μας σε κάθε θυγατρική να νιώθει ασφαλές.

Κανείς εργαζόμενος μόνος, τώρα και πάντα.

ΠΑ.Σ.Ε. ΠΑΝΤΟΥ!