ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Για άλλη μια φορά η Διοίκηση του ΟΤΕ σε πρόσκλησή της για την αναδιοργάνωση του Δικτύου Καταστημάτων ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΟΜΕ–ΟΤΕ και του ΠΑΣΕ–ΟΤΕ για την πρόθεση της εταιρείας να κλείσει δύο εμπορικά καταστήματα, της Αργυρούπολης και του Λαυρίου.

Η αναγκαιότητα αυτής της κίνησης, δυστυχώς για άλλη μια φορά γίνεται χωρίς εμπορικό κριτήριο, και έχει στόχο τη μείωση του μισθολογικού κόστους και την εσωτερική κάλυψη των κενών θέσεων.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό μεταβιβάζουν τα σημεία πώλησης σε δικαιούχους συναδέλφους με τη μέθοδο του Franchise.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας στις αποφάσεις αυτές.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και όλες τις συλλογικότητες δίπλα μας, να χτίσουμε πλέγμα ασφαλείας και προστασίας για όλους στον Όμιλο ΟΤΕ. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα εξετάσουμε όλες τις δυνατές δράσεις προκειμένου να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή.

Η νέα αυτή πρόκληση μας βρίσκει περισσότερο ενωμένους, περισσότερο αποφασισμένους να κινηθούμε με μόνο γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων. Προτεραιότητά μας όπως πάντα η διασφάλιση της εργασίας και η καθημερινότητα των ανθρώπων μας.

Στο προσεχές ΔΣ θα πάρουμε αποφάσεις και μαζί με την ΟΜΕ–ΟΤΕ και τα υπόλοιπα σωματεία του χώρου θα δώσουμε την απάντησή μας σε όσους θεωρούν ότι μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον μας χωρίς εμάς.

Η Διοίκηση οφείλει επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά τόσο με την αύξηση των εσόδων όσο και με την ενίσχυση της εμπειρίας πελάτη, η οποία το τελευταίο έτος βουλιάζει. Δεν μπορούν να εμφανίζουν κάθε χρόνο κέρδη μόνο με τον εύκολο τρόπο της μείωσης του μισθολογικού κόστους, της δανεικής εργασίας και του outsourcing.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!