ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο Σύλλογός μας γίνεται καθημερινά αποδέκτης της αγωνίας και του προβληματισμού των εργαζομένων. Έχουμε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η υγειονομική κρίση, οι οικονομικές δυσκολίες και η ανασφάλεια που δημιουργούν οι εξαγγελίες της διοίκησης δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα.

Δυστυχώς η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ, κλιμακώνοντας περισσότερο την ένταση, προχώρησε σήμερα στην αποστολή προσωπικών επιστολών στους εργαζομένους των ΣΥΠ και D2D με την οποία τους καλούσε να αποδεχτούν την πρόταση της για μια –άλλη μια– «προνομιακή» εθελουσία ή σε διαφορετική περίπτωση θα μετατεθούν σύντομα στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη ανεξάρτητα από τον τόπο όπου παρείχαν την εργασία τους στην περιφέρεια ή τα νησιά επί δεκαετίες.

Απέναντι στις νέες προκλήσεις συνεδρίασε έκτακτα σήμερα το απόγευμα η Ε.Ε. του ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ για να αποφασίσει το σχέδιο δράσεων που θα ακολουθηθεί. Ομοφώνα αποφασίσαμε:

–           Άμεση συνάντηση με τη διοίκηση.

–           Ανάληψη σειράς νομικών και πολιτικών πρωτοβουλιών σε συνεργασία τόσο με τους φορείς της Πολιτείας όσο και με τους συνδικαλιστικούς φορείς στο κέντρο και στην περιφέρεια.

–           Συνεργασία με την ΟΜΕ ΟΤΕ και τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια σωματεία για κοινές δράσεις.

Οι αλλαγές απαιτούν διάλογο και συναίνεση.

Ο Σύλλογός μας είναι εδώ, για να αναδεικνύει τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις σας, αλλά και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου είναι αναγκαίο.

Η Δύναμή μας – Ο Σύλλογός μας!

ΠΑΣΕ είσαι Εσύ!